Love it? Like it

Tokwan :')

Hi, kenapa lagu blog aku sedih? Hm, act i really miss someone. Aku rindu tokwan :') Aha aku rindu sangat since aku operate hari tu. Aku ingat aku nak mati. Alhamdulillah Allah masih nak aku hidup. Umm, aku ingat lagi masa kecik wan selalu ajak aku makan roti canai dengan minum teh tarik? Ingat tak wan? Hihi, pastu wan suka ajak kita memancing. Memancing kan hobi wan kan? Nadia rindu waktu itu. Kenapa Allah ambil wan?! Nadia ingat lagi waktu wan kena kafan hari tu. Yang umur nadia 6 tahun. Nadia nangis, nadia taknak biar depa tanam wan. Nadia gerak wan, wan tak bangun :'( Mama cakap sabar sabar. K Nadia relakan wan pergi dengan tenang. Al-Fatihah, semoga arwah wan dicucuri rahmat  
CERITA NADIA :)

Imissyou KB 2011 :')

Ya Allah harini dah genap 10 hari aku tinggalkan kawan-kawan kat SMKB . especially budak kelas aku , 1 KB 2011 aku rindu nak bersama dengan depa . Aku rindu nak main kejar ngan muhaimin . rindu nak bercerita dengan kittima . rindu nak ketawa bersama . terlalu banyak kenangan yang kami lalui bersama . Aku belajar banyak benda dari depa , Sayang hampa weh <3 Aku doa semoga depa jadi budak pandai , dapat 8A dalam PMR ! Amin :*
CERITA NADIA :)